Tisztségviselők

Az Egyesület korlátozott jogkörű ügyintéző szerve az Elnökség, amely a Nemzeti Bizottság ülései közti időszakban nemzeti szinten irányítja az Egyesület tevékenységét.

 

Elnök

Dobos Csenge

Dobos Csenge

Sziasztok, Csenge vagyok, másodéves Fizikus MSc hallgató. Gólya korom óta aktívan tevékenykedek a Mafihében. Először általános elnökségi tagként, majd programfelelősként segítettem az ELTE Helyi Bizottság munkáját, BSc tanulmányaim végén pedig én voltam az EHB elnöke. Tavaly választottak meg először az Egyesület elnökének, így immáron másodjára töltöm be ezt a tisztséget. Ezen a négy év alatt az életem egyik meghatározó részévé nőtte ki magát a Mafihe. Nem csak egy egyesületet, hanem egy igazi közösséget jelent számomra.

Elnökként az a célom, hogy az általunk szervezett szakmai és kulturális programokon keresztül a lehető legtöbb fizikushallgatót bevonjak ebbe a közösségbe, ahol új barátokra, nemzetközi kapcsolatokra tehetnek szert. Szabadidőmben rajzolok, festek, kötök, varrok, horgolok, vagy más módokon élem ki a kreativitásom.

elnok [kukac]mafihe.hu

.

 

Titkár

Sarus Balázs
 
 
 
 
 

Sarus Balázs

Sziasztok, Sarus Balázs vagyok az egyesület titkára. Harmadéves Fizika BSc hallgató vagyok az ELTE-n fizikus szakirányon. Immáron harmadik éve fogok aktívan részt venni az egyesület mindennapjaiban. Elsőévesként az egyesület ellenőrző bizottságában tevékenykedtem mint bizottsági tag, az azt követő évben pedig a jelenlegi pozíciómat töltöttem be, mint az egyesület titkára. Úgy gondolom, hogy az eddig a különböző pozícióban megszerzett tapasztalatokkal hozzá fogok tudni járulni az egyesület sikeres működéséhez, hiszen az itt eltöltött időnek köszönhetően teljesen átlátom az egyesület felépítését, működését, valamint adminisztratív struktúráját. Az idei évben alapszabályba foglalt feladataimon kívül fő célom, hogy az egyesület elnökségében dolgozó tisztségviselők és feladatvállalók munkáját segítsem és minél könnyebbé tegyem a programok és szakmai események megszervezését adminisztratív szempontból.

Szabadidőmben szeretek bármilyen sporttal kapcsolatos dolgot csinálni, legyen az aktív sportolás vagy meccs nézés. Ezen kívül szeretek olvasni és a videójátékokkal játszani.

Bármilyen kérdésetek vagy észrevételetek van forduljatok hozzám bizalommal akár személyesen, akár e-mail formájában.

titkar [kukac]mafihe.hu

.

 
 
 
 

Gazdasági felelős

gazdasagi

Horváth Anita

Sziasztok! Anita vagyok, harmadéves BSc hallgató az ELTE-n, biofizikus szakirányon. Már gólya korom óta sokat adott nekem a Mafihe, mind a programok, mind a közösség által. Fontosnak tartom, hogy én is visszaadjak az egyesületnek, és segítsem a munkáját valamilyen formában. Ezért is töltöttem be az EHB titkári posztját az előző elnökségben, és indultam most ezért a pozícióért.

A szabadidőmet a magashegyi mászásokra, és egy alpesi hegymászótanfolyamra való felkészülésre fordítom leginkább. Ez a mászónaplóm újabb mászásokkal való bővítésében, erőnléti edzésekben, és futásban merül ki. Csak hogy biztosan ne unatkozzak még egy percig sem, ebben a félévben kezdtem el tanulni snowboardozni is.

Kikapcsolódásképp azért szoktam néha olvasni, filmezni, sütni/főzni, és társasozni is ha van kivel.

gazdasagi [kukac]mafihe.hu

.

 

Programfelelős

programfelelos

Szűcs Máté

Sziasztok, Máté vagyok, harmadéves fizikushallgató az ELTE-n. Amióta az egyetemen vagyok, mindig mafihéztem valamilyen formában, eddig leginkább az ELTE Helyi Bizottságban. Ezután természetesen volt számomra, hogy kipróbálom magam a “nagy Mafihe-ben” is. Sok-sok barátot szereztem ennek a közösségnek köszönhetően az évek során, ezért én is szeretnék visszaadni a tapasztalataimmal és munkámmal. Azért választottam a programfelelős pozízicót, mert az EHB-ban is tevékenykedtem már ilyen posztban és úgy gondoltam a programok a fizikus hallgatók egyesületének a legfontosabb része.
Szabadidőmben sok mindent szeretek csinálni.

Eskü van szabadidőm és életem, csak most nem tudom leírni, hogy miket csinálok…

program [kukac]mafihe.hu

.

 

Külkapcsolati felelős

kulkapcs

Lőrincz Péter

Sziasztok, Lőrincz Péter vagyok, hatodéves angol-fizika tanárszakos hallgató. Az előző két évben én töltöttem be a FOKA Koordinátori tisztséget az ELTE Helyi Bizottságban, jelenleg pedig én vagyok a Külkapcsolati referens. Ha bármilyen kérdésed van a Mafihe külügyeivel kapcsolatban, keress bizalommal.

kulkapcs [kukac]mafihe.hu

.

 

Feladatvállalók

Az egyesület tisztségviselői segítik az egyesület munkáját, az elnök, vagy az elnökség kérésére beszámolnak az elnökségnek illetve a Nemzeti Bizottságnak.

 

Médiakoordinátor

mediakoord

Vígh Benjámin

Sziasztok! Vígh Benjámin vagyok, (némi kihagyás után) elsőéves Fizikus mesterszakos hallgató. Már gólya koromban bekapcsolódtam a Mafihe mindennapjaiba – elsőként még az EHB általános elnökségi tagjaként – így már hatodik éve segítem valamilyen pozícióban az Egyesület munkáját. Szívemnek bársonnyal borított kis szegletét tölti be a Mafihe, véleményem szerint a fizikushallgatók élete sokkal sivárabb, szürkébb és szomorúbb lenne nélküle és a közösség nélkül. Hiszem, hogy nálunk még a rossz kávé is jól esik.

Szeretek (főként magyar, külhoni alternatív és kísérleti elektronikai) koncertekre járni, főzni, videó- és társasjátékozni, olvasni, sorozatozni és minden ilyesmit.

Gyertek mafihézni és csináljatok dolgokat!

mediakoord [kukac]mafihe.hu

.

 

Szakmai programfelelős

szakprog

Szakállas Nikolett

Sziasztok!

Szakállas Nikolett vagyok, másodéves hallgató az ELTE TTK Fizikus MSc biofizikus szakirányán.

A fizika alapszak második évében váltam aktívabb tagjává a Mafihének és harmadéves korom óta töltök be tisztséget az elnökségben. Idén én látom el a szakmai programfelelős feladatkörét – immár harmadik éve.

Szakmai programfelelősként az én dolgom a Téli Iskola megszervezése, de lehetőségeim szerint igyekszem minden feladatból kivenni a részem. Mindig is szerettem ennek a közösségnek a tagja lenni, így kifejezetten örülök, hogy olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akiket már a barátaimnak tekinthetek.

szakprog [kukac]mafihe.hu

.

 
 

Rendszergazda

rendszergazda

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán vagyok, másodéves mesterszakos fizikushallgató biofizika szakirányon. A fizika mellett még sok terület érdekel, követem a fél világ politikai helyzetét, és Redditen vagy két tucat oldalt olvasok rendszeresen. Szabadidőmben (már amennyi van) főleg videójátékokkal játszom. Sportolni nem sportolok, de követem az NBA-t és az NFL-t. A Mafihének már negyedik éve vagyok aktív tagja. Úgy gondolom a fizikuslét egyik nagy előnye, hogy létezik az egyesület, személyesen is sok pozitív élménnyel gazdagodtam miatta. Ezért szeretnék én is tenni azért, hogy gördülékenyen működjön.

rendszergazda [kukac]mafihe.hu

.

 

Honlapfelelős

honlap

Csillag Barnabás Gellért

vagyok, elsőéves Fizikus mesterszakos hallgató az ELTE-n. Most töltöm be másodszor a Mafihe honlapfelelős tisztségét. Célom, hogy a Mafihe által kezelt domaineken levő, aktívan használt honlapok tartalma mindig naprakész legyen. Informatikai fizika szakirányon végeztem az alapszakot, így ez a feladatkör passzol hozzám.

Szabadidőmben focizni járok, de szeretek társasozni, és persze olvasni.

honlap [kukac]mafihe.hu

.

 

Ellenőrző Bizottság

Az Ellenőrző Bizottság az Egyesület felügyelő szerve. Feladata az Alapszabály betartásának ellenőrzése, az Elnökség és a Helyi Bizottságok munkájának felügyelete és segítése. Az Ellenőrző Bizottság hat főből áll.

 

EB Elnök

elnok

Jeges Viktor Péter

eb-elnok [kukac]mafihe.hu

.