Tisztségviselők

Az Egyesület korlátozott jogkörű ügyintéző szerve az Elnökség, amely a Nemzeti Bizottság ülései közti időszakban nemzeti szinten irányítja az Egyesület tevékenységét.

 

Elnök

elnok

Jeges Viktor Péter

Jeges Viktor vagyok, az ELTE harmadéves fizikus hallgatója. Első egyetemi évem óta rendszeresen részt vettem a Mafihe által szervezett programokon, rengeteg barátot és élményt szereztem azokon. Szeretném, hogy az egyesület továbbra is hasonlóan széles körű programokat, lehetőségeket tudjon biztosítani az ország leendő fizikusai számára, legyen az szakmai, vagy szabadidős, folytatva ezzel egy 30 éve megkezdett hagyományt. Elnökként célom az időmet és erőmet ennek megvalósításának szentelni, hogy az egyesület továbbra is sikeresen tudja végezni közösségteremtő és szakmai tevékenységeit.
Mielőtt az elnöki tisztséget szerencsém lehetett elvállalni, a szakos életben voltam főként aktív, az ELTE mentorrendszerében, mint mentor, majd mint mentorfelelős, továbbá képviselő vagyok a HÖK-ben.

elnok [kukac]mafihe.hu

.

 

Titkár

titkar

Bódai Viktória

Bódai Viktória vagyok, harmadéves az ELTE fizika szakján, biofizika szakirányon.
Fizikusként orvosi fizika az érdeklődési köröm jelenleg brachyterápiával foglalkozom.
A Mafihében betöltött tisztségem előtt is szerepet vállaltam a közéleti tevékenységben, a HÖK-ben a mentorrendszer tagja voltam mentorként.
Idén harmadjára töltöm be a titkári pozíciót és bár már kevesebb időt tudok a Mafihére fordítani igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni az Egyesület működéséért.

titkar [kukac]mafihe.hu

.

 

Gazdasági felelős

gazdasagi

Körtefái Dóra

Körtefái Dóra vagyok, elsőéves fizikus MSc-n az ELTE-n. BSc-s koromban is sokféle formában jelen voltam a szakos közéletben, mentorságom után képviselőként, illetve közel másfél évig szakterületi koordinátorként igyekeztem szebbé varázsolni a fizikás hétköznapokat. Idén szeptembertől pedig a TTK HÖK rendezvényeiért vagyok felelős.
A Mafihe mindig is közel állt hozzám, szerettem volna az idei évtől az elnökség tagjaként támogatni a munkáját. Úgy gondolom, gazdasági felelősként lehetőségem lesz fenntartani a rendszert és összehangoltságot az egyesület gazdasági életében, illetve segíteni az elnöknek a pályázatokban való részvételben és a cégekkel kialakított együttműködésekben.
A fizikán belül főként a magfizika érdekel. Szabadidőmet leginkább rajzolással, festéssel és olvasással töltöm, elképzelhetetlennek tartom a világot művészetek és aranyos állatok nélkül.

gazdasagi [kukac]mafihe.hu

.

 

Programfelelős

programfelelos

Vígh Benjámin

Vígh Benjámin vagyok, negyedéves hallgató az ELTE csillagász szakirányán. Már elsőéves koromtól a Mafihe tagja vagyok, akkor az ELTE Helyi Bizottság egyik általános elnökségi tagjaként láttam el feladataimat. Már akkor igyekeztem minden programon részt venni, és minél többször a szervezésbe is bekapcsolódni. Fontosnak tartom a fizikushallgatók közötti közösségteremtést, a tudományos tevékenységeikhez való segítségnyújtást és a hallgatók szociális életéhez való hozzájárulást mind az egyetemünkön, mind pedig országos, valamint nemzetközi szinten. Ezért vállaltam el az utóbbi két évben a külkapcsolati felelős tisztségét, idén pedig programfelelősi pozícióban fogok tevékenykedni. A Mafihében betöltött tisztségek mellett már sokadik alkalommal vagyok idén az egyetemünk Mentorrendszerének mentora is.
Emellett szeretek természettudományos – lehetőleg csillagászati – ismeretterjesztéssel foglalkozni, zenélni és zenét hallgatni, falat mászni, sétálni már nem annyira, sorozatokat nézni, és ha csak tehetem, olvasok. Szakdogát írni pedig nagyon nem szeretek.

program [kukac]mafihe.hu

.

 

Külkapcsolati felelős

kulkapcs

Somogyfoki Réka

Sziasztok! Somogyfoki Réka vagyok, elsőéves fizikus mesterszakos hallgató. Az elmúlt két évben az ELTE Helyi Bizottság elnöki tisztjét töltöttem be, az új ciklusban a diplomácia felé veszem az irányt és a Mafihe külkapcsolati felelőse leszek. Szabadidőmet szívesen fordítom gyerekeknek szóló természettudományos előadások szervezésére, elnökségi üléseken való részvételre, koncertekre is szoktam járni a barátaimmal, ezen kívül sokat olvasok és 16 éve néptáncolok. Keress bátran e-mailben vagy a Mafihe irodában, ha fizikus cserére egy másik ország fizikusaival, teára vagy életvezetési tippekre vágysz, és meglátom, mit tehetek.

kulkapcs [kukac]mafihe.hu

.

 

Feladatvállalók

Az egyesület tisztségviselői segítik az egyesület munkáját, az elnök, vagy az elnökség kérésére beszámolnak az elnökségnek illetve a Nemzeti Bizottságnak.

 

Médiakoordinátor

mediakoord

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán vagyok, harmadéves fizikushallgató biofizika szakirányon. A fizika mellett még sok terület érdekel, követem a fél világ politikai helyzetét, és Redditen vagy két tucat oldalt olvasok rendszeresen. Szabadidőmben (már amennyi van) főleg videojátékokkal játszom. Sportolni nem sportolok, de követem az NBA-t és az NFL-t. A mafihének már második éve vagyok aktív tagja. Úgy gondolom a fizikuslét egyik nagy előnye, hogy létezik az egyesület, személyesen is sok pozitív élménnyel gazdagodtam miatta. Ezért szeretnék én is tenni azért, hogy gördülékenyen működjön.

mediakoord [kukac]mafihe.hu

.

 

Szakmai programfelelős

szakprog

Szakállas Nikolett

Sziasztok!
Szakállas Nikolett vagyok, harmadéves az ELTE TTK Fizika BSc biofizikus szakirányán. Idén én látom el a szakmai programfelelős feladatkörét, többek között én (is) szervezem a Téli Iskolát, melynek idei témája (biofizika) igen közel áll a szívemhez. Mindig is szerettem ennek a közösségnek a tagja lenni, így kifejezetten örülök, hogy olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akiket már a barátaimnak tekinthetek. Az elmúlt két évben az ELTE TTK HÖK mentorrendszerében tevékenykedtem először mentorként, utána mentorfelelősként, ahol elég sok tapasztalatot szereztem a közösségi munka terén.
Szabadidőmben általában a szeretteimmel/barátaimmal vagyok, vagy szívesen megnézek egy jó filmet/ elolvasok egy jó könyvet.

szakprog [kukac]mafihe.hu

.

 

Rendszergazda

rendszergazda

Lukovics Márk

Sziasztok!
Lukovics Márk vagyok és idén én töltöm be a rendszergazdai pozíciót. Az ELTE Fizika BSc szak informatikus fizikus szakirányon vagyok végzős hallgató, így nem áll messze tőlem ez a szerep sem. Nagyon hasznosnak gondolom az ilyen jellegű ismereteket így többek között ezért is – önképzés céljából – vállaltam el, hogy én legyek a Mafihe rendszergazdája

rendszergazda [kukac]mafihe.hu

.

 

Honlapfelelős

honlap

Pál Balázs

vagyok, első éves Fizikus MSc hallgató az ELTÉ-n. Most másodjára töltöm be a Mafihe honlapfelelős tisztségét. Célom, hogy a Mafihe által kezelt domaineken levő, aktívan használt honlapok tartalma mindig aktuálisan up-to-date legyen, egyelőre függetlenül attól a ténytől, hogy külsőleg ezek a honlapok mind inkább a 2000-es évek elején népszerű dizájnra hajaznak sok tekintetben.

honlap [kukac]mafihe.hu

.

 

Ellenőrző Bizottság

Az Ellenőrző Bizottság az Egyesület felügyelő szerve. Feladata az Alapszabály betartásának ellenőrzése, az Elnökség és a Helyi Bizottságok munkájának felügyelete és segítése. Az Ellenőrző Bizottság hat főből áll.

 

EB Elnök

eb_elnok

Szigeti Balázs Endre

eb-elnok [kukac]mafihe.hu

.