Tisztségviselők

Az Egyesület korlátozott jogkörű ügyintéző szerve az Elnökség, amely a Nemzeti Bizottság ülései közti időszakban nemzeti szinten irányítja az Egyesület tevékenységét.

 

Elnök

elnok

Jeges Viktor Péter

Jeges Viktor vagyok, az ELTE harmadéves fizikus hallgatója. Első egyetemi évem óta rendszeresen részt vettem a Mafihe által szervezett programokon, rengeteg barátot és élményt szereztem azokon. Szeretném, hogy az egyesület továbbra is hasonlóan széles körű programokat, lehetőségeket tudjon biztosítani az ország leendő fizikusai számára, legyen az szakmai, vagy szabadidős, folytatva ezzel egy 30 éve megkezdett hagyományt. Elnökként célom az időmet és erőmet ennek megvalósításának szentelni, hogy az egyesület továbbra is sikeresen tudja végezni közösségteremtő és szakmai tevékenységeit.
Mielőtt az elnöki tisztséget szerencsém lehetett elvállalni, a szakos életben voltam főként aktív, az ELTE mentorrendszerében, mint mentor, majd mint mentorfelelős, továbbá képviselő vagyok a HÖK-ben.

elnok [kukac]mafihe.hu

.

 

Titkár

titkar

Bódai Viktória

Bódai Viktória vagyok, harmadéves az ELTE fizika szakján, biofizika szakirányon.
Fizikusként orvosi fizika az érdeklődési köröm jelenleg brachyterápiával foglalkozom.
A Mafihében betöltött tisztségem előtt is szerepet vállaltam a közéleti tevékenységben, a HÖK-ben a mentorrendszer tagja voltam mentorként.
Idén harmadjára töltöm be a titkári pozíciót és bár már kevesebb időt tudok a Mafihére fordítani igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni az Egyesület működéséért.

titkar [kukac]mafihe.hu

.

 

Gazdasági felelős

gazdasagi

Bató Lilia

Bató Lilia vagyok, végzős az ELTE biofizika szakirányán. Jelenleg a napelemeknél feltörekvő perovszkit szerkezetű anyagokkal foglalkozom a Wigner Fizikai Kutató Intézet Szerkezetkutató csoportjánál.
A tavalyi év után idén is én töltöm be a gazdasági felelős pozícióját.
Precíz és pontos embernek tartom magam, ami véleményem szerint elengedhetetlen a gazdasági feladatok ellátásához.
Célom, hogy rendszert és összehangoltságot vigyek a Mafihe életébe, főleg gazdasági, de akár más szempontból is.
Szabadidőmben szeretem a várost járni, olvasni. Péntek estéimet a Tarokk nevű kártyajáték tölti ki, melynek magas szintű elsajátításához hosszú évek kártyapéntekjei kellettek.

gazdasagi [kukac]mafihe.hu

.

 

Programfelelős

programfelelos

Soltész Attila

A fizika szakot a Szegedi Tudományegyetemen kezdtem 2012-ben. A tanulmányaimat csillagász specializációval folytattam. 2015-ben váltam a MAFIHE Szegedi Helyi Bizottságának aktív tagjává. A 2015/16-os tanévben mint SzHB programfelelős, majd a 2016/17-es tanévben elnökként tevékenykedtem. Az elmúlt években egyre több országos rendezvényen vettem részt, és igyekeztem minél jobban kivenni a részem a MAFIHE által végzett munkából. A rendezvényszervezés Szegeden is az általam legjobban kedvelt tevékenység volt, ezért döntöttem úgy, hogy jelentkezem az országos elnökségbe programfelelősi pozícióra. A Mafihés aktivitásom mellett természettudományos ismeretterjesztéssel foglalkozom egy csillagászati látogató komplexumban. Rajongok a Star Wars-ért és a képregényekért. Szeretek zenélni, túrázni és társasjátékozni. Mottóm: Physics, Coffee and Rock’n’Roll.

program [kukac]mafihe.hu

.

 

Külkapcsolati felelős

kulkapcs

Vigh Benjámin

Vigh Benjámin vagyok, harmadéves hallgató az ELTE csillagász szakirányán. Már elsőéves koromban is a Mafihe tagja voltam, akkor az ELTE Helyi Bizottság egyik általános elnökségi tagjaként láttam el feladataimat. Már akkor is igyekeztem lehetőleg minden programon részt venni, és minél többször a szervezésbe is bekapcsolódni. Fontosnak tartom a fizikushallgatók közötti közösségteremtést, a tudományos tevékenységeikhez való segítségnyújtást és a hallgatók szociális életéhez való hozzájárulást mind az egyetemünkön, mind pedig országos, valamint nemzetközi szinten. Ezért vállaltam el ez évben a külkapcsolati felelős tisztségét.
Emellett szeretek természettudományos – lehetőleg csillagászati – ismeretterjesztéssel foglalkozni, zenélni és zenét hallgatni, falat mászni, sétálni, sorozatokat nézni, és ha csak tehetem, olvasok.

kulkapcs [kukac]mafihe.hu

.

 

Feladatvállalók

Az egyesület tisztségviselői segítik az egyesület munkáját, az elnök, vagy az elnökség kérésére beszámolnak az elnökségnek illetve a Nemzeti Bizottságnak.

 

Médiakoordinátor

mediakoord

Sveiczer András

Sziasztok!
Egy nagyon elfoglalt másodéves MSc-s magfizikus vagyok. én felelek a programok hirdetéséért, és bármilyen designt igénylő Mafihés dologért. Ha van bármi póló ötleted, mémed, promózni kívánt programod, akkor én vagyok az embered.

mediakoord [kukac]mafihe.hu

.

 

Rendszergazda

rendszergazda

Tuhári Richárd

Sziasztok!
Tuhári Richárd vagyok és idén én töltöm be a rendszergazdai pozíciót. Az ELTE Fizika BSc szakján végeztem tavaly informatikus fizikus szakirányon, így nem áll messze tőlem ez a szerep sem. Nagyon hasznosnak gondolom az ilyen jellegű ismereteket így többek között ezért is – önképzés céljából – vállaltam el, hogy én legyek a Mafihe rendszergazdája.

rendszergazda [kukac]mafihe.hu

.

 

Honlapfelelős

honlap

Pál Balázs

Pál Balázs vagyok, végzős hallgató az ELTE Fizika BSc, informatikus fizikus szakirányán. Tanulmányaim természetéből fakadóan az időm drasztikus részét gép előtt töltöm. Maga az egyik indok is ez volt, ami miatt elvállaltam a Mafihe ezen, teljesen hasonló munkakörülményekkel járó tisztségét. Elköteleződésem másik oka a Mafihe honlapjainak teljes rendbetételének és modernizálásának, magam által kitűzött célja volt. Ezen ambíciómat próbálom a tisztségem betöltése alatt a képességeimhez mérten legbecsületesebben véghezvinni szabadidőmben, két galaxisfotó/spektrum elemzése között.

honlap [kukac]mafihe.hu

.

 

Ellenőrző Bizottság

Az Ellenőrző Bizottság az Egyesület felügyelő szerve. Feladata az Alapszabály betartásának ellenőrzése, az Elnökség és a Helyi Bizottságok munkájának felügyelete és segítése. Az Ellenőrző Bizottság hat főből áll.

 

EB Elnök

hegedusdavid_eb_elnok

Hegedüs Dávid

Hegedüs Dávid, a Mafihe Ellenörző Bizottságának vezetője vagyok. Jelenleg az ELTE-n csinálom a doktorimat kísérleti magfizikából. Nyíregyházán születtem és nőttem fel. Szabadidőmben szeretek sportolni, filmet nézni és barátokkal kikapcsolódni, habár jellemző rám, hogy mindig találok valami elfoglaltságot.
Már korai BSc-s éveimben felkeltette érdeklődésemet a Mafihe munkája. Kisebb szereplések után az MSc-s két évemben töltöttem be az elnöki pozíciót. Habár már örömmel adom át a Mafihe vezetését a fiatalabbak számára, leköszönő elnökként még ezt a pozíciót elvállaltam, hogy segítsek eligazodni az új Elnökségnek a hivatalos ügyekben. Bármi kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám bizalommal.

eb-elnok [kukac]mafihe.hu

.

 

 

Archívum