Tisztségviselők

Az Egyesület korlátozott jogkörű ügyintéző szerve az Elnökség, amely a Nemzeti Bizottság ülései közti időszakban nemzeti szinten irányítja az Egyesület tevékenységét.

Elnök
szigeti_balazs_elnok
Szigeti Balázs
Szigeti Balázs vagyok, harmadéves fizikus szakirányos hallgató az ELTE-n. Jelenleg nagyenergiás nehézion fizikával foglalkozom a Wigner Fizikai Kutató Intézet ALICE csoportjánál. Szabadidőmben szívesen foglalkozom túrázással, illetve zenéléssel.
Az első egyetemi évtől kezdve rendszeren vettem részt Mafihes eseményeken, amelyek nagyon jó élménnyel szolgáltak. A tavalyi év folyamán során lehetőségem nyílt arra, hogy én tölthettem be az ELTE Helyi Bizottság elnöki tisztségét, amely rendkívül jó tapasztalatokkal szolgált. Nagyon fontosnak tartom a Mafihe tudománynépszerűsítő, közösségteremtő, illetve a hallgatók tudományos tevékenységét segítő munkáját. Ezért úgy döntöttem, hogy idéntől elvállalom az elnöki tisztséggel járó feladatokat.
Fontosnak érzem, hogy megőrizzük az elmúlt harminc év során keletkezett hagyományokat, és hogy ezek
mentén közösen építhessük tovább az Egyesületet. elnok [kukac] mafihe.hu
Titkár
titkar
Bódai Viktória
Bódai Viktória vagyok, harmadéves az ELTE fizika szakán, biofizika szakirányon.
Fizikusként orvosi fizika az érdeklődési köröm jelenleg brachyterápiával foglalkozom.
A Mafihében betöltött tisztségem előtt is szerepet vállaltam a közéleti tevékenységben, a HÖK-ben a mentorrendszer tagja voltam mentorként.
Idén másodjára töltöm be a titkári pozíciót és bár már kevesebb időt tudok a Mafihére fordítani igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni az Egyesület működéséért. titkar [kukac] mafihe.hu
Gazdasági felelős
bato_lilia_gazd
Bató Lilia
Bató Lilia vagyok, harmadéves az ELTE biofizika szakirányán.
Először töltöm be a gazdasági felelős pozícióját.
Precíz és pontos embernek tartom magam, ami véleményem szerint elengedhetetlen a gazdasági feladatok ellátásához.
Célom, hogy rendszert és összehangoltságot vigyek a Mafihe életébe, főleg gazdasági, de akár más szempontból is.Szabadidőmben szeretem a várost járni, olvasni, yogázni. Péntek estéimet a Tarokk nevű kártyajáték tölti ki, melynek magas szintű elsajátításához hosszú évek kártyapéntekjei kellettek. gazdasagi [kukac] mafihe.hu
Program felelős
soltesz_attila_prog
Soltész Attila
A fizika szakot a Szegedi Tudományegyetemen kezdtem 2012-ben. A tanulmányaimat csillagász specializációval folytattam. 2015-ben váltam a MAFIHE Szegedi Helyi Bizottságának aktív tagjává. A 2015/16-os tanévben mint SzHB programfelelős, majd a 2016/17-es tanévben elnökként tevékenykedtem. Az elmúlt években egyre több országos rendezvényen vettem részt, és igyekeztem minél jobban kivenni a részem a MAFIHE által végzett munkából. A rendezvényszervezés Szegeden is az általam legjobban kedvelt tevékenység volt, ezért döntöttem úgy, hogy jelentkezem az országos elnökségbe programfelelősi pozícióra. A Mafihés aktivitásom mellett természettudományos ismeretterjesztéssel foglalkozom egy csillagászati látogató komplexumban. Rajongok a Star Wars-ért és a képregényekért. Szeretek zenélni, túrázni és társasjátékozni. Mottóm: Physics, Coffee and Rock’n’Roll.

program [kukac] mafihe.hu

Külkapcsolati felelős
vigh_benjamin_kulk
Vigh Benjámin
Vigh Benjámin vagyok, másodéves hallgató az ELTE csillagász szakirányán. Már elsőéves koromban is a Mafihe tagja voltam, akkor az ELTE Helyi Bizottság egyik általános elnökségi tagjaként láttam el feladataimat. Már akkor is igyekeztem lehetőleg minden programon részt venni, és minél többször a szervezésbe is bekapcsolódni. Fontosnak tartom a fizikushallgatók közötti közösségteremtést, a tudományos tevékenységeikhez való segítségnyújtást és a hallgatók szociális életéhez való hozzájárulást mind az egyetemünkön, mind pedig országos, valamint nemzetközi szinten. Ezért vállaltam el ezévben a külkapcsolati felelős tisztségét.
Emellett szeretek természettudományos – lehetőleg csillagászati – ismeretterjesztéssel foglalkozni, zenélni és zenét hallgatni, falat mászni, sétálni, sorozatokat nézni, és ha csak tehetem, olvasok. kulkapcs [kukac] mafihe.hu

 

Feladatvállalók

Az egyesület tisztségviselői segítik az egyesület munkáját, az elnök, vagy az elnökség kérésére beszámolnak az elnökségnek illetve a Nemzeti Bizottságnak.

Médiakoordinátor
mediakoord
Sveiczer András
mediakoord [\] mafihe.hu
Rendszergazda
rendszergazda
Szánthó Lénárd
rendszergazda [\] mafihe.hu
Szánthó Lénárd vagyok, harmadéves, biofizika szakirányos hallgató az ELTE-n.

Úgy vélem, a Mafihe fontos és egyedülálló szerepet tölt be a magyar fizikushallgatók közösséggé formálásában, hiszen különböző szakmai és kötetlen programok keretében összekapcsolja az országon belüli hallgatókat egymással és a külföldi kollégákkal is. Ezt az összekötő funkciót szeretném az informatika eszközeivel segíteni, fejleszteni.

Szabadidőmet a fizika, biológia és informatika általában kitölti, ha mégis marad miből gazdálkodnom, akkor szeretek olvasni, futni, csillagászkodni és fából építeni valamit.

Honlapfelelős
maroti_janos_programfelelos
Maróti János Endre
honlap [\] mafihe.hu
Maróti János Endre vagyok az OE Mechatronikai mérnök szakos hallgatója. Az elmúlt időszakban a daganatos megbetegedések kezelésével foglalkozom azon belül is antiangiogenikus terápiás algoritmusok kidolgozásával az OE Neumann kar Élettani Szabályozások Csoport keretein belül.

A 2016-os éves Rendes Közgyűlés óta töltöm be a honlapfelelősi pozíciót. Úgy gondolom a honlap az egyik legfontosabb kommunikácós csatorna az egyesület és a tagja között ezért is vállaltam el a pozíciót.

Ha épp nem a honlapot frissítem vagy tanulok akkor szeretek olvasni, sportolni, barátokkal lógni és természetesen valamilyen számítógépes szoftverrel játszani.

Esetlegesen felmerülő kérdéseitekre nagyon szívesen válaszolok.

Ellenőrző Bizottság

Az Ellenőrző Bizottság az Egyesület felügyelő szerve. Feladata az Alapszabály betartásának ellenőrzése, az Elnökség és a Helyi Bizottságok munkájának felügyelete és segítése. Az Ellenőrző Bizottság hat főből áll.

EB Elnök
hegedus_david_elnok
Hegedüs Dávid
eb-elnok [\] mafihe.hu
Hegedüs Dávid, a Mafihe Ellenöző Bizottságának vezetője vagyok. Jelenleg az ELTE-n csinálom a doktorimat kísérleti magfizikából. Nyíregyházán születtem és nőttem fel. Szabadidőmben szeretek sportolni, filmet nézni és barátokkal kikapcsolódni, habár jellemző rám, hogy mindig találok valami elfoglaltságot.
Már korai BSc-s éveimben felkeltette érdeklődésemet a Mafihe munkája. Kisebb szereplések után az MSc-s két évemben töltöttem be az elnöki pozíciót. Habár már örömmel adom át a Mafihe vezetését a fiatalabbak számára, leköszönő elnökként még ezt a pozíciót elvállaltam, hogy segítsek eligazodni az új Elnökségnek a hivatalos ügyekben. Bármi kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám bizalommal.
DHB EB Tag
Kruzsicz Bernadett dhb-eb [\] mafihe.hu
EHB EB Tag
Tuhári Richárd ehb-eb [\] mafihe.hu
MFHB EB Tag
Maróti János Endre mfhb-eb [\] mafihe.hu
PHB EB Tag
Nagy-Csiha Zsuzsanna phb-eb [\] mafihe.hu
SzHB EB Tag
Gajdos Tamás szhb-eb [\] mafihe.hu