A Mafihe elnöksége

Az Egyesület korlátozott jogkörű ügyintéző szerve az Elnökség, amely a Nemzeti Bizottság ülései közti időszakban nemzeti szinten irányítja az Egyesület tevékenységét.

Elnök
elnok
Vámi Tamás Álmos
elnok [kukac] mafihe.hu
Vámi Tamás Álmos vagyok az Eötvös Loránd Tudományegyetem fizikushallgatója, elsősorban a részecskefizika érdeklődéssel. Első éves korom óta a MTA Wigner Fizikai Kutatóközpontban kutatok, részecskefizika, detektorfizika témakörben. Korábban egy közepiskolásoknak szóló kutatási lehetőségeket felkínáló mozgalomban volt vezető szervezői szerepem, míg 11-12 osztályban jómagam is a Kutató Diákok Országos Szövetségének aktív tagja voltam.

Úgy gondolom, hogy a Mafihe egy nagyszerű közösség, amely minden fizikushallgató számára nyitott és szeretném, ha mindenki megtalálná benne a helyét.

Szabadidőmben szívesen olvasok, nézek filmeket, imádok utazni, szeretek új kultúrákkal és emberekkel megismerkedni

Titkár
titkar

Németh Viktória
titkar [kukac] mafihe.hu

Németh Viktória vagyok, harmadéves fizika-matematika tanári szakos hallgató. Tavaly az ELTE Helyi Bizottság programfelelőse voltam, valamint egyik szervezője a CERN kirándulásnak, aminek kapcsán megismerkedtem a Mafihe Elnökségével. Szerettem volna a Mafihét országos szinten is segíteni, és úgy gondoltam, hogy a titkári pozíció a legmegfelelőbb számomra. A következő évben igyekszem minden feladatomat ellátni és gördülékennyé tenni a Mafihe működését. Ha bármi kérésetek vagy kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám, és ha én nem is tudnék válaszolni, meg fogom találni azt, aki tud Nektek segíteni.
Gazdasági felelős
gazdasagis
Garaguly Gergő János
gazdasagi [kukac] mafihe.hu
Garaguly Gergő Jánosnak hívnak, harmadéves fizikushallgató a BME-n. Második éve töltöm be az egyesületben a gazdasági posztot. Az én feladataim közé tartoznak a programok megszervezése és lebonyolítása pénzügyi szempontból. Az Egyesület érdekeit szem előtt tartva, az elnökség többi tagjával egyetértésben hozzuk meg döntéseinket a legjobb tudásunknak megfelelően. Az egyesületben ezidáig eltöltött idő alatt számtalan olyan tapasztalatra tettem szert, melyet máshol nem szerezhettem volna meg egyetemi éveim alatt.
Programfelelős
program
Pintér Ádám Balázs
program [kukac] mafihe.hu
Pintér Ádám Balázs vagyok, harmadéves fizikushallgató az ELTE-n, Informatikus- fizikus szakirányon. Azért jelentkeztem a Mafihe programfelelős tisztségére, mert nagyon jónak látom, hogy van egy szervezet, ami országos szinten élvezetes szakmai programokkal színesíti a hallgatók éveit, és igyekszik szoros kapcsolatot kialakítani Európa szinten a fizikushallgatók között. Szeretném minél több hallgatóval megismertetni az egyesületet, és szeretném, hogy segítségemmel mindenkiben pozitív kép alakuljon ki róla.
Külkapcsolati felelős
kulkapcs
Galgóczi Gábor
kulkapcs [kukac] mafihe.hu
Galgóczi Gábor vagyok, az ELTE harmadéves fizikushallgatója. Középiskolában főként asztrofizikával foglalkoztam, másodéves korom óta pedig az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpontban foglalkozom részecskefizikával, azon belül is detektorfejlesztéssel.
Az elmúlt években lehetőségem volt több nemzetközi diákkonferencián részt venni, aminek köszönhetően bepillantást nyerhettem abba, hogy külföldön hogyan zajlanak az ilyen rendezvények. Remélem a MAFIHE külkapcsolati felelőseként lehetőségem lesz minél több határon átnyúló program szervezésével kihasználni a nemzetközi kapcsolatokban rejlő lehetőségeket.

Tisztségviselők

Az egyesület tisztségviselői segítik az egyesület munkáját, az elnök, vagy az elnökség kérésére beszámolnak az elnökségnek illetve a Nemzeti Bizottságnak.

Mafigyelő főszerkesztő
foszerk
Tóth Ágnes
mafigyelo [kukac] mafihe.hu
Sziasztok, Tóth Ágnes vagyok, és már második éve töltöm be a Mafigyelő főszerkesztői posztját. Gólya korom óta tevékenykedem a szerkesztőségben és szívesen közreműködök más Mafihés programokban is. Három évig voltam mentor, aminek köszönhetően rengeteg embert ismerhettem meg és az egyetem útvesztőiben is kiismerem magam. Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni és zenét hallgatni. Bátran jelentkezz nálam, ha kedvet támad cikket írni vagy a szerkesztőségben dolgozni, mindenkit szívesen látunk a csapatban!
Honlapfelelős
Honlapfelelős
Sárádi András
honlap [kukac] mafihe.hu
Első éves fizikus mesterszakos hallgató vagyok, harmadik éve gondozom az egyesület honlapjait.
Rendszergazda
rendszergazda
Szánthó Lénárd
rendszergazda [kukac] mafihe.hu
Szánthó Lénárd vagyok, másodéves, biofizika szakirányos hallgató az ELTE-n. Rendszergazdai posztom mellett az ELTE Helyi Bizottságában vagyok honlapfelelős.

Úgy vélem, a Mafihe fontos és egyedülálló szerepet tölt be a magyar fizikushallgatók közösséggé formálásában, hiszen különböző szakmai és kötetlen programok keretében összekapcsolja az országon belüli hallgatókat egymással és a külföldi kollégákkal is. Ezt az összekötő funkciót szeretném az informatika eszközeivel segíteni, fejleszteni.

Szabadidőmet a fizika, biológia és informatika általában kitölti, ha mégis marad miből gazdálkodnom, akkor szeretek olvasni, futni, csillagászkodni és fából építeni valamit.

Nemzeti Bizottság

A Nemzeti Bizottság az Egyesület ügyintéző szerve. Feladata az Egyesület tevékenységének irányítása a Közgyűlések közötti időszakban, az Elnökség és a Helyi Bizottságok tevékenységének összehangolása. Tagjai az Egyesület elnöksége és a mindenkori Helyi Bizottságokból egy-egy fő.

DHB nemzeti bizottsági küldött
Piros Eszter (eszti.piros [kukac] gmail.com)
EHB nemzeti bizottsági küldött
Rozgonyi Kristóf (ehb [kukac] mafihe.hu)
MFHB nemzeti bizottsági küldött
Székely Ákos (szakos.fiz [kukac] gmail.com)
PHB nemzeti bizottsági küldött
Szám Anita ()
SzHB nemzeti bizottsági küldött
Moczok Márió ()

Ellenőrző Bizottság

Az Ellenőrző Bizottság az Egyesület felügyelő szerve. Feladata az Alapszabály betartásának ellenőrzése, az Elnökség és a Helyi Bizottságok munkájának felügyelete és segítése. Az Ellenőrző Bizottság négy főből áll.

DHB ellenőrző bizottsági tag
Herendi Borbála
EHB ellenőrző bizottsági tag
Enyingi Vera Atala
MFHB ellenőrző bizottsági tag, az Ellenőrző Bizottság elnöke
Horváth Balázs (eb [kukac] mafihe.hu)
PHB ellenőrző bizottsági tag
Molnár Emese
SzHB ellenőrző bizottsági tag
Berta Zsófia