Idén április 24-26-ig hivatalosan is megrendezésre kerül a Kolozsvári Csereprogram kolozsvári fordulója. A kolozsvári KFK(Kolozsvári Fizikus Klub) és az EmpirX egyesület minden évben megszervez egy Kísérletszombat nevezetű rendezvényt, amelyen bármely érdeklődő látványos kísérleteket tekinthet meg egy napon keresztül a Babes Bólyai Tudományegyetemen.
A látogatásunk alapvető célja, hogy részvételünkkel vagy/és kísérletünkkel hozzájáruljunk a rendezvényhez, tehát mi is vagy viszünk ki bemutatandó kísérletet, vagy be leszünk osztva ott valamely kísérlethez.
A kísérletezésen kívül természetesen bejárjuk majd Kolozsvárt, megtudunk sok érdekességet a város történelméről, és az érdeklődők számára kolozsvári éjszaka felfedezése is hozzátartozik a kintléthez! 🙂
A tavalyi program Mafihés beszámolóját, élményeinket itt találjátok.
A kirándulás adatai:
  • A részvétel regisztrációhoz kötött: REGISZTRÁCIÓS FELÜLET
  • Amennyiben velünk szeretnétek közösen utazni:
    • Indulás: 04.24 hajnalban 5:55-kor és érkezés 14:02-kor
    • Indulás vissza: 04.26 délután 15:06kor érkezés 21:20-kor a Keleti Pályaudvarra
  • Résztvevők maximális száma 10fő
  • A szállás két éjszakára,  valószínű két reggeli és az utazás költsége is ingyenes lesz a résztvevők számára (az utazásról egy pályázatunk éppen elbírálás alatt van, csak akkor lesz ingyenes, ha ez pozitív kimenetelű lesz)
További információért a kirándulással kapcsolatban írjatok a program@mafihe.hu címre, illetve látogassátok meg az esemény facebook oldalát! 🙂