Tisztségviselők

Az Egyesület korlátozott jogkörű ügyintéző szerve az Elnökség, amely a Nemzeti Bizottság ülései közti időszakban nemzeti szinten irányítja az Egyesület tevékenységét.

 

Elnök

Rábóczki Bence

Rábóczki Bence

Sziasztok, Rábóczki Bence vagyok, elsőéves geofizikus MSc hallgató. Pár évvel ezelőtt ismertem meg a Mafihét, még fizikás BSc gólyaként, és azonnal megértettem, hogy az egyesület milyen fontos szerepet tölt be a hallgatók életében. Attól a ponttól kezdve igyekeztem minél több eseményen részt venni és kivenni a részem a közösségi életből.

Tisztviselőként először tavaly dolgoztam, az EHB programfelelőse voltam. Remek tapasztalat volt számomra a szervezői oldalról is betekinteni a dolgok mögé, ezért idén az egyesület elnökeként folytatom a munkám, hogy még többet tehessek a magyar fizikushallgatókért. A Mafihe közössége mára az életem fontos része lett, és arra fogok törekedni, hogy minél több társunk kapcsolódhasson be a programjainkba, így sok hasznos tudással és ismeretségekkel gazdagodhassanak.

elnok [kukac]mafihe.hu

 

.

 

Titkár

Juharos Eszter

Juharos Eszter

Sziasztok! Juharos Eszter vagyok, immáron 4. évemet töltöm az ELTE-n. Teljes itteni pályafutásom alatt mafihéztem, voltam már PR felelős, általános elnökségi tag, tavaly pedig EHB elnök. Az elkövetkező egy évben én fogok jegyzőkönyveket írni és az adminisztrációs ügyeket intézni, illetve segíteni az Elnök Úr munkáját ott, ahol tudom.

Szabadidőmben főleg koncertekre járok. Nagyon nyitott ember vagyok, szeretem a szociális eseményeket, így gyakran megfordulok fizikus programokon, illetve az irodában.

titkar [kukac]mafihe.hu

.

 

Gazdasági felelős

gazdasagi

Horváth Anita

Anita vagyok, az ELTE TTK Fizika BSc biofizikus szakirányán hallgatok fizikát. Illetve jelenleg nem, mert épp passzív féléven vagyok, és egy túravezetői tanfolyamot végzek.
Már első félévem óta sokat adott nekem a Mafihe, mind a programok, mind a közösség által. Fontosnak tartom, hogy én is visszaadjak az egyesületnek, és segítsem a munkáját valamilyen formában. Ezért is töltöttem be az EHB titkári posztját már egyszer, valamint az előző elnökségben a gazdasági felelős pozíciót, amelyre idén is meglettem választva.

Túl sok szabadidőm ugyan nincs így se hogy az egyetemi tanulmányaim szünetelnek jelenleg, de kikapcsolódásképp olvasni, filmezni, sütni/főzni, és társasozni szeretek. Mindezen felül középiskola óta először újra szeretnék majd elkezdeni makettezni is a közeljövőben.

gazdasagi [kukac]mafihe.hu

.

 

Programfelelős

programfelelos

Takács István

Sziasztok! Isti vagyok, harmadéves fizikushallgató az ELTE-n. Tavalyi év során az EHB egyik általános elnökségi tagja voltam, ami megmutatta nekem, milyen mafihézni, illetve az egyes tisztségek mit takarnak. Ezután úgy éreztem kipróbálom magam nagy MAFIHE-ben is, ezért programfelelős lettem. Azért esett erre a tisztségre a választásom, mert a MAFIHE eddigi programjain nagyon jól éreztem magam, és szerettem volna, ha a későbbiekben is lennének, illetve ha valamit vissza tudnék adni a közösségnek.

Szabadidőmben ilyen normális emberi dolgokat szeretek csinálni, de ezzel most nem fárasztanék senkit.

program [kukac]mafihe.hu

.

 

Külkapcsolati felelős

kulkapcs

Lőrincz Péter

Sziasztok, Lőrincz Péter vagyok, közgazdász mesterszakos hallgató. 2022 nyarán végeztem angol nyelv és kultúra és fizika tanár szakon. Korábban két cikluson át én töltöttem be a FOKA Koordinátori tisztséget az ELTE Helyi Bizottságban, jelenleg pedig másodjára vagyok a Külkapcsolati referens.

Feladataim közé tartozik a kapcsolattartás az IAPS-szel, illetve a Mafihe külföldi testvérszervezeteivel, valamint a nemzetközi eseményeinkkel kapcsolatos határon átívelő kommunikáció. Ha bármilyen kérdésed van a Mafihe külügyeivel kapcsolatban, keress bizalommal.

kulkapcs [kukac]mafihe.hu

.

 

Feladatvállalók

Az egyesület tisztségviselői segítik az egyesület munkáját, az elnök, vagy az elnökség kérésére beszámolnak az elnökségnek illetve a Nemzeti Bizottságnak.

 

Médiakoordinátor

mediakoord

Dobos Csenge

Sziasztok, Csenge vagyok, biofizika szakirányos fizikus MSc hallgató. Gólya korom óta, azaz 2017 óta tevékenykedem aktívan a Mafihében. Az évek során sokféle pozícióban kipróbáltam magam, idén médiakoordinátorként igyekszem helytállni. Kreatív ember vagyok, és a grafikai programok használatában is van tapasztalatom, így azt gondolom testhezálló a médiakoordinátori szerepkör.
Szabadidőmben is általában valamilyen alkotómunkával foglalom el magam, például rajzolok, kötök, horgolok.

A Mafihe arculatával és közösségi médiában való megjelenésével kapcsolatban sok ötletem van, remélem ezekből minél többet sikerül majd megvalósítanom a következő egy évben.

mediakoord [kukac]mafihe.hu

.

 

 

Rendszergazda

rendszergazda

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán vagyok, 2022-ben végeztem az ELTE Fizikus MSc-m, biofizika szakirányon. A fizika mellett még sok terület érdekel, követem a fél világ politikai helyzetét, Redditet és vagy két tucat oldalt olvasok rendszeresen. Szabadidőmben (már amennyi van) főleg videójátékokkal játszom. Sportolni nem sportolok, de aktívan követem az NFL-t.

A Mafihének már ötödik éve vagyok aktív tagja. Úgy gondolom a fizikuslét egyik nagy előnye, hogy létezik az egyesület, személyesen is sok pozitív élménnyel gazdagodtam miatta. Ezért szeretnék én is tenni azért, hogy gördülékenyen működjön.

rendszergazda [kukac]mafihe.hu

.

 

Honlapfelelős

honlap

Csillag Barnabás Gellért

vagyok, másodéves Fizikus mesterszakos hallgató az ELTE-n. Most töltöm be harmadszor a Mafihe honlapfelelős tisztségét. Az előző két évben is örömmel töltöttem be ezt a pozíciót, hiszen számos nagyszerű szociális élményem köszönhetem a Mafihének, mindemellett szakmailag is sokat kaptam a fizikus hallgatók közösségétől.

Célom, hogy a Mafihe által kezelt domaineken levő, aktívan használt honlapok tartalma mindig naprakész legyen. Informatikai fizika szakirányon végeztem az alapszakot, így ez a feladatkör passzol hozzám.

Szabadidőmben boxolni járok, de szeretek társasozni, videójátékkal játszani, és persze olvasni.

honlap [kukac]mafihe.hu

.

 

Ellenőrző Bizottság

Az Ellenőrző Bizottság az Egyesület felügyelő szerve. Feladata az Alapszabály betartásának ellenőrzése, az Elnökség és a Helyi Bizottságok munkájának felügyelete, segítése. Az Ellenőrző Bizottság hat főből áll.

 

EB Elnök

ellenorzo

Tuhári Richárd

Szervusztok! Tuhári Richárd vagyok, volt fizikushallgató. Még a végzés évében emigráltam az iparba. Jelenleg a munka mellett modellalkotón tevékenykedem. Több mint a tisztségek felén megfordultam már a Mafihe/Mafie EHB vonalon, így sok területre jól rálátok. Tökéletesen vészmadárkodom és az alkalmatlankodási készségeim is magas szintre csiszoltam, ezért is indultam az ellenőrző bizottság elnöki székéért. Keressetek bizalommal, ha valamilyen Mafihe folyamat helyességéről szeretnétek bővebb információt és persze más téren is. Ha nem is tudok válaszolni, azt mindenképp tudom minek hol kell utánanézni.

eb-elnok [kukac]mafihe.hu

.

 

 

Archívum