Kedves Fizikusok és Fizikushallgatók!

A Mafihe Elnöksége őszi Közgyűlést hív össze 2023. november 04. (szombat) 10:30-ra. A Közgyűlés helyszíne az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campusa (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A, 0.83 Eötvös-terem).

Napirendi pontok:
1. Az Egyesület tisztségviselői által benyújtott beszámolók tárgyalása
2. Az Egyesület tisztségviselőinek visszahívása és új tisztségviselők választása
3. Költségvetési és működési tervezet a 2023/2024-es tanévre
4. Egyebek

A közgyűlésre minden érdeklődőt szeretettel várunk! Aki szeretne tisztségre pályázni az ne felejtse el meghosszabbítani a tagságát a my.mafihe.hu oldalon!

Amennyiben a közgyűlés nem határozatképes, úgy megismételt közgyűlést hív össze az Elnökség fél órával későbbre 2023. november 04. szombat 11:00-ra, az eredeti napirendi pontokkal. A megismételt közgyűlés helyszíne megegyezik a közgyűlésével.

Fontos: A közgyűlés akkor határozatképes, ha a szavazati joggal rendelkező tagok (tehát az Egyesület tagjainak) több mint fele megjelenik. Ez sajnos sosem szokott teljesülni (mivel a tagság szétszórva, az ország több, egymástól távoli városában él), ezért a tényleges tisztújításra mindig a megismételt közgyűlésen kerül sor, aminek a határozatképességének már nem feltétele a több mint 50%-os részvétel. Arra kérünk, hogy erre számítsatok.

Kiegészítés: A közgyűlés előtt, 2023. november 04. (szombat) 10:00 időpontban az Elnökség ülést tart.
A tervezett napirendi pontok:
1. Tagosítási kérelmek tárgyalása
2. Egyebek

Az ülés helyszíne megegyezik a közgyűlés helyszínével.

Mindkét eseményre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Üdvözlettel:
Az Elnökség