Kedves Fizikusok és Fizikushallgatók!

A Mafihe Elnöksége őszi Közgyűlést hív össze 2022. október 26. (szerda) 16:00-ra. A Közgyűlés helyszíne az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campusa (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A).

Napirendi pontok:
1. Az Egyesület tisztségviselői által benyújtott beszámolók tárgyalása
2. Az Egyesület tisztségviselőinek visszahívása és új tisztségviselők választása
3. Költségvetési és működési tervezet a 2022/2023-as tanévre
4. Egyebek

A közgyűlésre minden érdeklődőt szeretettel várunk! Aki szeretne tisztségre pályázni az ne felejtse el meghosszabbítani a tagságát a my.mafihe.hu oldalon!

Amennyiben a közgyűlés nem határozatképes, úgy ismételt közgyűlést hív össze az Elnökség 2022 október 29. (szombat) 12:00-ra, az eredeti napirendi pontokkal. A megismételt közgyűlés helyszíne: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 84-86.

FONTOS: A közgyűlés akkor határozatképes, ha a szavazati joggal rendelkező tagok (tehát az Egyesület tagjainak) több mint fele megjelenik. Ez sajnos sosem szokott teljesülni (mivel a tagság szétszórva, az ország több, egymástól távoli városában él), ezért a tényleges tisztújításra mindig a megismételt közgyűlésen kerül sor, aminek a határozatképességének már nem feltétele a több mint 50%-os részvétel. Arra kérünk, hogy erre számítsatok.

Mindenkit bátorítunk arra, hogy eljöjjön a szegedi közgyűlésre, akkor is, ha nem szeretne pozícióra pályázni. Évek óta nem tudtunk szegedi/debreceni/pécsi fizikus hétvégét szervezni, ezért különösen örülünk, hogy ezt a közgyűlést most lehetőségünk van Szegeden lebonyolítani. A közgyűlést igyekszünk minél hamarabb befejezni, utána lesz lehetőség beszélgetni, várost nézni, beülni valahova enni, inni. Kiváló alkalom ez, hogy összeismerkedjünk a szegedi kollégákkal.

Üdvözlettel:

Az Elnökség